Δολοφονία στα Γλυκά Νερά – Πατέρας Καρολάιν: «Να μην μειωθεί ούτε μία μέρα η ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου»

Πώς προκλήθηκε αναστάτωση στην επικοινωνία της Λυδίας με τους παππούδες της

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά – Πατέρας Καρολάιν: «Να μην μειωθεί ούτε μία μέρα η ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου»

Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας θα βρεθεί στις 28 Μαρτίου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν τον Μάιο του 2021, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μίλησε στο «Πρωινό» για την προσπάθεια που κάνει η οικογένεια του πιλότου να έρθει σε επικοινωνία με τη μικρή Λυδία αλλά έκανε μία έκκληση: «Να μην μειωθεί ούτε κατά μία μέρα η ποινή στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο».

Πώς προκλήθηκε αναστάτωση στην επικοινωνία της Λυδίας με τους παππούδες της

Το περασμένο Σαββατοκύριακο προκλήθηκε, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, αναστάτωση γιατί οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ήθελαν να επικοινωνήσουν με τη μικρή Λυδία, χωρίς να τα καταφέρνουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ήταν έτοιμοι να κάνουν ακόμη και καταγγελία και είχαν επικοινωνήσει με τον δικηγόρο τους. Όμως, τελευταία στιγμή επικοινώνησαν με την εγγονή τους το απόγευμα της Δευτέρας.

«Μπορεί να προκλήθηκε κάποια αναστάτωση στις προγραμματισμένες βιντεοκλήσεις μεταξύ της Λυδίας και των παππούδων από την άλλη πλευρά, όμως αυτές τις μέρες η οικογένειά της κάνει διακοπές σε μια παραθαλάσσια πόλη, περίπου 100 χιλιόμετρα από τη Μανίλα, που η Σουζάνα έχει εκεί ένα χώρο.

Όμως, η Σουζάνα μίλησε με τους παππούδες, βρήκαν μια βολική στιγμή, πραγματοποίησαν μια βιντεοκλήση μέσω Skype και μίλησαν με τη Λυδία», ανέφερε, μεταξύ άλλων ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς.

Η έκκληση του πατέρα της Καρολάιν Κράουτς για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Μάλιστα, ο πατέρας της Καρολάιν ζήτησε: «Να μην μειωθεί ούτε μία μέρα η ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο δολοφόνος της όμορφης κόρης μου θα επιχειρήσει να μειώσει την ήδη επιεική του ποινή. Φαντάζομαι ότι οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα θα αντιδράσουν αν του μειωθεί η ποινή έστω και μια μέρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.