ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη – Φίλος 34χρονου: «Δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα»

«Είναι ένα συνεσταλμένο και ήσυχο παιδί - Δεν μου είχε ανοιχτεί»

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη – Φίλος 34χρονου: «Δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα»

Την ώρα που η αστυνομία αναζητά τον 34χρονο μητροκτόνο και ενώ διατυπώνονται και φόβοι ότι μπορεί να έχει δώσει τέλος στη ζωή του, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Σάκης Μπρεντάκης, φίλος και συνάδελφος του άνδρα που αναζητείται για τη δολοφονία της μητέρας του στη Θεσσαλονίκη.

«Είμαστε οικογενειακοί φίλοι και γνώριζα τόσο τον ίδιο όσο και τη μητέρα του. Ο ίδιος δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Η μητέρα του φαινόταν να έχει κάτι, αλλά δεν μπορώ να σας πω κάτι συγκεκριμένο», ανέφερε.

Όπως είπε προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του τις τελευταίες ημέρες, καθώς επρόκειτο να δουλέψουν και πάλι μαζί, στην δουλειά που είχε πάει πρόσφατα ο 34χρονος.

«Είναι ένα συνεσταλμένο και ήσυχο παιδί», είπε για τον φερόμενο ως δράστη.

Ο κ. Μπρεντάκης είχε μιλήσει χθες και στο MEGA τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Δεν μου είχε ανοιχτεί. Δεν μου είχε πει κάτι για την μητέρα του μόνο όπως έχει μία σχέση και μιλάγαμε για δουλειές. Ο πατέρας του πέθανε σε τροχαίο πριν επτά χρόνια».

Το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι του

Το όπλο που βρέθηκε κατά την έρευνα στο σπίτι, σύμφωνα με τις αρχές, είναι παρόμοιο με την καραμπίνα που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία και έχει σταλεί για βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν είναι αυτό με το οποίο ο δράστης εκτέλεσε την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκε ένας συγκεντρωτήρας (αυτός που συγκεντρώνει τα σκάγια) και για αυτό και οι αρχές πιθανολογούν ότι το όπλο κυνηγετικού τύπου, όπως αυτό που βρέθηκε στο σπίτι, είναι το ίδιο με εκείνο του εγκλήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.