Δολοφονία στο Κουκάκι – Αδερφός 46χρονης: «Σήμερα έμαθα ότι φοβέριζε και τα παιδιά – Δεν είναι άνθρωπος»

Τα παιδιά ανέφεραν πως στο παρελθόν ο πατέρας τους είχε απειλήσει τη μητέρα τους

Δολοφονία στο Κουκάκι – Αδερφός 46χρονης: «Σήμερα έμαθα ότι φοβέριζε και τα παιδιά – Δεν είναι άνθρωπος»

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος της 46χρονης Κατερίνας στο Κουκάκι, που δολοφονήθηκε από τον 55χρονο σύζυγό της, καθώς βασανίστηκε πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Μετά τον άγριο καυγά με τον σύζυγο της, πρώτα την ξυλοκόπησε ανελέητα και στη συνέχεια την μαχαίρωσε.

Ο άντρας που είναι πρώην αθλητής πάλης αρχικά την τραυμάτισε στην πλάτη κι αμέσως μετά την μαχαίρωσε στο λαιμό και το στήθος.

Τι λέει ο αδερφός της 46χρονης Κατερίνας

«Σήμερα έμαθα ότι φοβέριζε και τα παιδιά. Απορώ γιατί δε σηκωθήκανε να φύγουνε. Δε ξέραμε τίποτα εμείς. Δολοφόνος είναι, δεν είναι άνθρωπος. Και τα ζώα έχουν από νόμους στη ζούγκλα», δήλωσε ο αδερφός της 46χρονης.

«Παιδιά μιλήστε, βγείτε έξω, μιλήστε, μιλήστε με ανθρώπους. Πείτε το πρόβλημά σας, πάντα θα υπάρχει κάποιο αυτί που θα σας ακούσει. Έστω και μια ψυχή να σώσουμε. Τι φταίνε τώρα αυτά τα δύο παιδάκια. Την ψυχή αυτού του παιδιού ποιος θα την επουλώσει; Yπάρχει τρόπος να επουλωθεί αυτή η ψυχή, αυτό το σοκ που βίωσε αυτό το παιδί».

Στον 55χρονο που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Τι είπαν τα παιδιά του 55χρονου

Καθοριστικές ήταν οι καταθέσεις των παιδιών του δράστη για την δίωξη που ασκήθηκε στον 55χρονο.

Τα παιδιά ανέφεραν πως στο παρελθόν ο πατέρας τους είχε απειλήσει τη μητέρα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, περιέγραψαν έναν πατέρα βίαιο και επιθετικό όχι μόνο απέναντι στη μητέρα τους, αλλά και σε εκείνους όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.