Δολοφονία στον Γέρακα – Οικογένεια 38χρονου: «Ο Γιώργος δεν υπέκυψε σε εκβιαστές»

«Η οικογένειά μας ζει ένα ανείπωτο δράμα και μια ανείπωτη τραγωδία»

Δολοφονία στον Γέρακα – Οικογένεια 38χρονου: «Ο Γιώργος δεν υπέκυψε σε εκβιαστές»

Η οικογένεια του 38χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου στον Γέρακα, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ το Σάββατο 18 Ιουνίου, τονίζει σε δήλωσή της, πως ο Γιώργος Μήτσος «δεν υπέκυψε σε εκβιαστές και σε ανθρώπους του υποκόσμου, σε πρόσωπα δηλαδή που τον καταδιώκουν εδώ και χρόνια, (…) επειδή δεν ενέδωσε, δεν συμβιβάστηκε και δεν δέχθηκε να γίνει μέρος ενός παράνομου κυκλώματος».

Η οικογένεια επισημαίνει ότι από εκείνη τη μέρα ζει «ένα ανείπωτο δράμα και μια ανείπωτη τραγωδία» και κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα μικρά παιδιά του δολοφονηθέντος, που δεν θα ξαναδούν ποτέ τον πατέρα τους.

«Ο Γιώργος υπήρξε πάντοτε έντιμος» αναφέρει η οικογένεια που εκφράζει την εμπιστοσύνη της στη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία, ότι θα ανακαλύψει «τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της άνανδρης εκτέλεσης», ενώ καλούν την ΕΛΑΣ να μην αφήσει ανεξερεύνητο κανένα στοιχείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.