ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δράμα: Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και εντόπισαν εκρηκτικά άνω των 166 κιλών έκθετα σε αποθήκη λατομείου!

Λίγες ημέρες μετά την τραγωδία με την ισχυρή έκρηξη σε άλλο λατομείο της περιοχής

Δράμα: Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και εντόπισαν εκρηκτικά άνω των 166 κιλών έκθετα σε αποθήκη λατομείου!

Λίγες ημέρες μετά την τραγωδία με την ισχυρή έκρηξη που στοίχισε τη ζωή στον 62χρονο ιδιοκτήτη ενός παλιού λατομείου στην περιοχή του Κορυλόβου Δράμας, εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες εκρηκτικών υλών στην αποθήκη άλλου λατομείου στην Δράμα, χωρίς να τηρούνται οι όροι ασφαλούς φύλαξης.

Έπειτα από στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, έκαναν την Παρασκευή έρευνα στην αποθήκη που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας και ανήκει σε εταιρεία εκμετάλλευσης λατομείου, στην οποία ανακάλυψαν κρυμμένα εκρηκτικές ύλες συνολικού βάρους 166 κιλών και 572 γραμμαρίων, ακαριαία φυτίλια συνολικού μήκους 1.224,62 μέτρων και 146 πυροκροτητές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ευρήματα, τα οποία ήταν έκθετα και τυχόν ανάφλεξη θα προκαλούσε νέα τραγωδία όπως αυτή που συνέβη το μεσημέρι της 15ης Φεβρουαρίου, κατασχέθηκαν και σε βάρος τεσσάρων Ελλήνων μελών της εταιρείας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκρηκτικών υλών, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.