ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δραματική έκκληση από τον πατέρα του 42χρονου αγνοούμενου: «Δεν βοηθάει κανένας ειδικός να βρούμε το παιδί μας»

Είχε παρασυρθεί από ορμητικά νερά στο ρέμα της Αγίας Αικατερίνης Βόλου

Δραματική έκκληση από τον πατέρα του 42χρονου αγνοούμενου: «Δεν βοηθάει κανένας ειδικός να βρούμε το παιδί μας»

Δραματική έκκληση απευθύνει ο πατέρας του 42χρονου άνδρα, ο οποίος αγνοείται στον Βόλο από χθες το πρωί, όταν η κακοκαιρία Daniel «σάρωσε» την περιοχή. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 42χρονος παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στο ρέμα της Αγίας Αικατερίνης.

Ο γιος του, που ήταν συνεπιβάτης, βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Ο πατέρας του 42χρονου αγνοούμενου δηλώνει ότι κανείς σήμερα δεν ψάχνει τον γιο του, παρά μόνο οι συγγενείς που δεν χάνουν το κουράγιο τους, παρότι πιστεύουν ότι μόνο με ένα θαύμα θα βρεθεί ζωντανός ο δικός τους άνθρωπος.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα thenewspaper.gr, απευθύνει έκκληση προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του γιου του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προσπάθησε να σώσει το παιδί του έξω. Και δεν πρόλαβε να σώσει τον εαυτό του. Δεν ψάχνουν σήμερα. Χθες μας βοήθησαν και έψαχναν. Τώρα ψάχνουμε εμείς, όλο μας το σόι μέσα στα ποτάμια να βρούμε κάτι. Αν δεν έρθει η ΕΜΑΚ να βοηθήσει δεν θα βρεθεί, τώρα που το νερό έπεσε. Είναι ειδικοί. Μόλις πέφτει η βροχή πηγαίνουμε εμείς και μπορεί να γίνει και κανένα ατύχημα. Δεν βρίσκουμε κανέναν να μας βοηθήσει. Θεωρείται ακόμα αγνοούμενος. Ήταν τόσο ορμητικά τα νερά που το τζιπ το έκανε σμπαράλια. Παρακαλώ το Λιμεναρχείο να ψάξει και στη θάλασσα, στην εκβολή του χειμάρρου Κραυσίδωνα. Να βγάλουν δύο σκάφη να ψάξουν μήπως τον βρούμε. Να βρούμε το παιδί μας, να βρούνε τα παιδιά τον πατέρα τους να τον αγκαλιάσουμε» υπογράμμισε ο πατέρας του 42χρονου αγνοούμενου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.