Ασπρόπυργος: Υπό έλεγχο η φωτιά στη Νέα Ζωή – Καλύτερη η εικόνα στα Νεόκτιστα (upd)

Για την κατάσβεσή τους επιχειρούν συνολικά 37 πυροσβέστες με 16 οχήματα

Ασπρόπυργος: Υπό έλεγχο η φωτιά στη Νέα Ζωή – Καλύτερη η εικόνα στα Νεόκτιστα (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 07:20) Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική, καθώς με διαφορά λίγης ώρας ξέσπασαν δύο πυρκαγιές σε εργοστασιακούς χώρους στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Ειδικότερα, η πρώτη πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 04:15 τα ξημερώματα σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο υποδημάτων στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά είναι υπό έλεγχο, ενώ για την κατάσβεση της επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Λίγο αργότερα, περίπου στις 04:45 τα ξημερώματα, ξέσπασε ακόμα μια πυρκαγιά στην περιοχή του Ασπρόπυργου και συγκεκριμένα σε εργοστάσιο οικοδομικών υλικών, που βρίσκεται κοντά στην οδό Τζαβέλα στα Νεόκτιστα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, εδώ και λίγη ώρα έχει βελτιωθεί η εικόνα από αυτή την πυρκαγιά, αλλά θα καθυστερήσει η κατάσβεση της λόγω της αρκετής καύσιμης ύλης που υπάρχει. Πάντως, όπως σημειώνουν πηγές από την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης της πυρκαγιάς στα παρακείμενα κτήρια. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.