ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δύο παράνομοι αλλοδαποί συνελήφθησαν να βάζουν φωτιές στον Έβρο – Άλλοι 13 συνελήφθησαν ως ύποπτοι

Αλλά η κυβέρνηση ενοχλείται όταν οι πολίτες αναλαμβάνουν να προστατέψουν οι ίδιοι τα δάση τους και τους απειλεί

Δύο παράνομοι αλλοδαποί συνελήφθησαν να βάζουν φωτιές στον Έβρο – Άλλοι 13 συνελήφθησαν ως ύποπτοι

Χειροπέδες πέρασαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. σε δύο παράνομους αλλοδαπούς, οι οποίοι εντοπίστηκαν από κατοίκους να βάζουν φωτιά στην περιοχή Σάπες, στην Ροδόπη, το βράδυ της Τρίτης (22/08) όπως μετέδωσε το OPEN.

Επίσης, άλλοι 13 παράνομοι αλλοδαποί, συνελήφθησαν στην Χιλή, στην Αλεξανδρούπολη , ακριβώς στο επίκεντρο της πυρκαγιάς.

Η αναγνώρισή τους έγινε από το δασαρχείο!

Με βάση τα παραπάνω, ενισχύεται το σενάριο ότι ενδεχομένως πίσω από τις ταυτόχρονες πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στον Έβρο και στην Ροδόπη τα τελευταία 24ωρα βρίσκονται παράνομοι αλλοδαποί από τους εκατοντάδες που εισέρχονται καθημερινά στην χώρα.

Προβληματισμός επικρατεί στις αρχές για το γεγονός ότι η μεγάλη φωτιά στον Εβρο που έχει φθάσει μέχρι και τις παρυφές της Αλεξανδρούπολης, εκδηλώθηκε την ώρα που οι καιρικές συνθήκες έκαναν την προσπάθεια πυρόσβεσης σχεδόν αδύνατη, ενώ οι εστίες ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα σε διαφορετικά σημεία και όλα τα σημεία εντοπίζονται στα περάσματα των μεταναστών.

Αυτό και μόνο καταδεικνύει πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια της χώρας από τη στιγμή, που κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά την ταυτότητα των παράνομων αλλοδαπών που εισβάλουν σε ελληνικό έδαφος.

Άλλωστε είναι γνωστό πως η Ελλάδα είχε γίνει πέρασμα για πολλούς πρώην μαχητές του ISIS, μίας εξτρεμιστικής σκληροπυρηνικής ισλαμιστικής οργάνωσης με πολλές υπόγειες διασυνδέσεις με το τουρκικό κράτος.

Άλλωστε είναι γνωστό πως η Ελλάδα είχε γίνει πέρασμα για πολλούς πρώην μαχητές του ISIS, μίας εξτρεμιστικής σκληροπυρηνικής ισλαμιστικής οργάνωσης με πολλές υπόγειες διασυνδέσεις με το τουρκικό κράτος.

Σημειώνεται ότι η ελληνική κυβέρνηση απειλεί με ποινικές διώξεις τους πολίτες που κατοικούν στον Έβρο όταν αυτοί συλλαμβάνουν τους παράνομους αλλοδαπούς που βρίσκονται κοντά στις εστίες πυρκαγιών.

Προφανώς το γεγονός ότι το μέτωπο της φωτιάς φτάνει τα 60 χλμ. την απασχολεί λιγότερο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.