ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δύο συλλήψεις αλλοδαπών για τον βιασμό της 29χρονης στα Πατήσια – Χειροπέδες σε 36χρονο & 42χρονη

Κατάφερε να ξεφύγει και να καλέσει την Άμεση Δράση

Δύο συλλήψεις αλλοδαπών για τον βιασμό της 29χρονης στα Πατήσια – Χειροπέδες σε 36χρονο & 42χρονη

Ένας 36χρονος αλλοδαπός και μια 42χρονη αλλοδαπή, συνελήφθησαν καθώς κατακρατούσαν και βίασαν 29χρονη αλλοδαπή σε οικία στα Πατήσια.

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 11-09-2022 στα Πατήσια, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 36χρονος αλλοδαπός και 42χρονη αλλοδαπή κατά περίπτωση για παράνομη κατακράτηση και βιασμό.

Οι ανωτέρω κατηγορούνται ότι πρώτες πρωινές ώρες της 11-9-2022 προσκάλεσαν σε διαμέρισμα στα Πατήσια την 29χρονη, όπου ο 36χρονος προέβη σε βιασμό σε βάρος της με τη χρήση βίας.

Στη συνέχεια, όταν το θύμα προσπάθησε να εξέλθει του διαμερίσματος οι ανωτέρω, την εμπόδισαν.

Κατάφερε να ξεφύγει και να καλέσει την Άμεση Δράση

Τελικά, το θύμα κατάφερε να απελευθερωθεί και να καλέσει στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Άμεσα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, εισήλθαν στην οικία, όπου απεγκλώβισαν το θύμα και συνέλαβαν τους κατηγορουμένους.

Η σχετική δικογραφία σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.