ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ε.Αντώναρος κατά Γ.Τσίπρα: «Δεν χρειαζόμαστε νέους Κατρούγκαλους»

Μετά τις δηλώσεις για τον Σ.Κασσελάκη

Ε.Αντώναρος κατά Γ.Τσίπρα: «Δεν χρειαζόμαστε νέους Κατρούγκαλους»

Επίθεση στον Γιώργο Tσίπρα με αφορμή τις αιχμές που άφησε σε βάρος του προέδρου του κόμματος για το «θαύμα» κατά τη βάπτισή του, εξαπέλυσε απόψε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Δεν χρειαζόμαστε νέους Κατρούγκαλους» τόνισε ο Ευάγγελος Αντώναρος για τον Γιώργο Τσίπρα ο οποίος δήλωσε το πρωί ότι «είναι σοκαριστική η αναφορά του Κασσελάκη σε θαύματα».

«Σε μια κορυφαία εκλογική αναμέτρηση ένα μεγάλο κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πάει — και πρέπει να πάει — με μια γραμμή κι ενιαίο λόγο. Όσοι θέλουν να παίξουν τον δικό τους ταμπουρά, αυτοακυρώνονται. Δεν έχουμε ανάγκη από άλλους Κατρόυγκαλους» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Αντώναρος που στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη για την ανάδειξή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.