ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εφιάλτης για 26χρονη στο Καματερό: Τη βίασε μέσα στο σπίτι του άνδρας που γνώρισε από τα social media

Η κοπέλα δεν είχε συναντήσει ποτέ τον άνδρα καθώς μέχρι τότε επικοινωνούσαν μόνο μέσω διαδικτυακών μηνυμάτων

Εφιάλτης για 26χρονη στο Καματερό: Τη βίασε μέσα στο σπίτι του άνδρας που γνώρισε από τα social media

Εφιαλτικές ώρες πέρασε μια 26χρονη στο Καματερό, καθώς κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο σπίτι άνδρα που γνώρισε μέσω των social media.

Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της περασμένης Τρίτης 31 Ιανουαρίου, η νεαρή έφυγε από μονάδα κοινωνικής φροντίδας όπου διαμένει προσωρινά, προκειμένου να συναντήσει στην πλατεία Καματερού άγνωστο άνδρα, με τον οποίο είχε γνωριστεί μέσω των social media.

Η κοπέλα δεν είχε συναντήσει ποτέ το συγκεκριμένο άτομο, καθώς μέχρι τότε επικοινωνούσαν μόνο μέσω διαδικτυακών μηνυμάτων.

Αφού συναντήθηκαν στην πλατεία, μετέβησαν στη συνέχεια στο σπίτι του άνδρα, όπου μετά από λίγες ώρες έφτασε και μία φίλη της 26χρονης, ηλικίας 18 ετών, η οποία διαμένει στην ίδια μονάδα κοινωνικής φροντίδας όπου ζει προσωρινά η 26χρονη.

Η 18χρονη μετά από λίγο αποχώρησε από το σπίτι του άνδρα.

Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, ο άγνωστος έβγαλε με τη βία τα ρούχα της 26χρονης, παρά την αντίσταση που έφερε και την άρνησή της, και στη συνέχεια, φέρεται να τη βίασε.

Η κοπέλα προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία που σχημάτισε δικογραφία για βιασμό.

Την έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.