ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Εφιάλτης για οικογένεια στην Ξάνθη: Άγνωστοι τους χτύπησαν ανελέητα και άρπαξαν πάνω από 40.000 ευρώ

Οι κακοποιοί ξέχασαν πίσω το όπλο με το οποίο απείλησαν τα θύματα, το οποίο εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια

Εφιάλτης για οικογένεια στην Ξάνθη: Άγνωστοι τους χτύπησαν ανελέητα και άρπαξαν πάνω από 40.000 ευρώ

Τρομακτικές στιγμές έζησε μια οικογένεια στην Ξάνθη, όταν τα ξημερώματα της Τρίτης εισέβαλαν στην οικία τους άγνωστοι δράστες οι οποίοι τους χτύπησαν ανελέητα και άρπαξαν πάνω από 40.000 ευρώ.

Οι δράστες, που ήταν επτά ή οκτώ και φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν στο σπίτι στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Ξάνθης – Λάγους, κράτησαν ακίνητους με την απειλή όπλου τους ηλικιωμένους ενοίκους και τον γιο τους και τους χτύπησαν με γροθιές για να τους αναγκάσουν να αποκαλύψου πού έκρυβαν τα χρήματα.

Όταν πήραν το μεγάλο ποσό, άρπαξαν και ένα κυνηγετικό όπλο που βρήκαν στο σπίτι και εξαφανίστηκαν.

Ο ηλικιωμένος πατέρας, που υπέστη τραύματα στο πρόσωπο από τα χτυπήματα των κακοποιών, μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Ξάνθης όπου νοσηλεύεται.

Η σύζυγος και ο γιος του έδωσαν κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που έχουν ξεκινήσει έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες.

Όπως έγινε γνωστό, οι κακοποιοί ξέχασαν πίσω τους το όπλο με το οποίο απείλησαν τα θύματα, το οποίο εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.