ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή 33χρονη μητέρα διδύμων στις Λιβανάτες

Την άτυχη γυναίκα, βρήκε στο κρεβάτι χωρίς τις αισθήσεις της ο σύζυγός της

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή 33χρονη μητέρα διδύμων στις Λιβανάτες

Ακόμη ένας ξαφνικός θάνατος έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα της χώρας μας, καθώς την τελευταία της πνοή άφησε μια 33χρονη μητέρα διδύμων, στις Λιβανάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα, βρέθηκε στο κρεβάτι της στο σπίτι της στις Λιβανάτες χωρίς τις αισθήσεις της το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης (13/4) από τον σύζυγό της, κι όλα δείχνουν ότι «έφυγε» ξαφνικά στον ύπνο της.

Όλοι τους γνώριζαν στις Λιβανάτες όπου έμεναν, αλλά και στην Αταλάντη όπου ήταν ο τόπος καταγωγής της 33χρονης .

Για το τραγικό συμβάν ενημερώθηκε και το ΑΤ Λοκρών που παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.