Εγκαταλείπουν το Ντονμπάς οι Αμερικανοί μισθοφόροι: Χτυπημένοι υποχωρούν προς το Κίεβο (βίντεο)

Σφοδρά πυρά των ρωσικών δυνάμεων κατά των μισθοφόρων

Εγκαταλείπουν το Ντονμπάς οι Αμερικανοί μισθοφόροι: Χτυπημένοι υποχωρούν προς το Κίεβο (βίντεο)

Τα μέρη του Ντονμπάς και της ανατολικής Ουκρανίας έχουν γίνει πεδίο συγκρούσεων των ρωσικών δυνάμεων και δυτικών μισθοφόρων που έχουν κατακλύσει τις τάξεις του υποτίθεται ουκρανικού στρατού.

Όμως οι ρωσικές δυνάμεις δεν είναι Ταλιμπάν και άτακτοι της μέσης Ανατολής και της Αφρικής που θεωρούσαν ότι εύκολα μπορούν να νικήσουν αλλά σκληρά εκπαιδευμένες ρωσικές μονάδες είτε πεζικού είτε καταδρομέων.

Και οι Αμερικανοί μισθοφόροι το κατάλαβαν πολύ καλά με την κάμερα να καταγράφει τις συμπλοκές τους με τους Ρώσους. 

Η αμερικανική ομάδα πέφτει σε ρωσική ενέδρα και ακολουθεί συμπλοκή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αμερικανοί σώζονται κατά τύχη κάτι που το ομολογούν και οι ίδιοι στο βίντεο.

Τα περισσότερα μέλη της ομάδας είναι πρώην Navy Seals του Ναυτικού των ΗΠΑ.

Επιβιβάζονται σε ένα αυτοκίνητο με τον έναν εξ αυτών να είναι τραυματισμένος και να αιμορραγεί.

Αργότερα έγινε γνωστό ότι τα περισσότερα μέλη της ομάδας έφυγαν από την Ουκρανία τραυματισμένοι. Επέστρεψαν στην χώρα τους για περίθαλψη.

Παράλληλα οι μάχες Αμερικανών και Ρώσων συνεχίστηκαν στα δάση του Λουγκάνσκ στις περιοχές Zolote-Gorskye καθώς και στο Severodonetsk όπου η Λεγεώνα των Ξένων κατέγραψε πολλές απώλειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ηγέτης Τσετσενίας, Ρ.Καντίροφ, ανέφερε ότι “η στρατιωτική επιχείρηση για την απελευθέρωση Zolotoe και του Gorskye θα συμπεριληφθεί στα στρατιωτικά εγχειρίδια”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.