ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Εγκατάλειψη βρέφους στην Ξάνθη – 27χρονη μητέρα: «Δεν είχα γάλα να το ταΐσω – Πανικοβλήθηκα»

Το νεογέννητο βρήκε στην είσοδο πολυκατοικίας ο αδερφός της γυναίκας

Εγκατάλειψη βρέφους στην Ξάνθη – 27χρονη μητέρα: «Δεν είχα γάλα να το ταΐσω – Πανικοβλήθηκα»

Στο «φως» της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία για την υπόθεση εγκατάλειψης βρέφους, που αναστάτωσε το πρωί την Ξάνθη, με την 27χρονη μητέρα να δηλώνει πως «δεν είχε γάλα να το ταΐσει». 

Το μεσημέρι, περίπου στις 12.30, πέρασε το κατώφλι του τμήματος Αβδήρων, αποκαλύπτοντας την αλήθεια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η νεαρή μητέρα φέρεται να υποστήριξε πως δεν γνώριζε κανείς για την εγκυμοσύνη της, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί μόλις έφερε στον κόσμο το αγοράκι της.

«Γέννησα στις 10 το πρωί της Παρασκευής μόνη μου, ενώ ήμουν στο σπίτι της γιαγιάς μου. Δεν γνώριζε κανείς για την εγκυμοσύνη. Δεν είχα γάλα να το ταΐσω. Πανικοβλήθηκα» φέρεται να είπε.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι σχεδόν 14 ώρες μετά τη γέννηση του παιδιού, τηλεφώνησε στον αδερφό της, λέγοντάς του ότι βρήκε ένα μωρό έξω από το σπίτι της γιαγιάς τους.

Οι αστυνομικοί, μετά την κατάθεση της 27χρονης, ενημέρωσαν την αντιεισαγγελέα πρωτοδικών Ξάνθης. Με εντολή της εισαγγελίας δεν συνελήφθη η γυναίκα.

Ωστόσο, με συνδρομή αστυνομικών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης τόσο για να υποβληθεί σε εξετάσεις όσο και για να πάρει πίσω το μωρό.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση ενώ παραγγέλθηκε γυναικολογική και ψυχιατρική εξέταση για την 27χρονη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.