Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αίτημα από την οικογένεια της Καρολάιν στους γονείς του Μ.Αναγνωστόπουλου

Η Σουζάνα Κράουτς με τη μικρή Λυδία ταξίδεψαν πριν από μερικές ημέρες από την Αλόννησο στις Φιλιππίνες

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αίτημα από την οικογένεια της Καρολάιν στους γονείς του Μ.Αναγνωστόπουλου

Η οικογένεια της άτυχης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ζήτησε από το δικαστήριο έναν νέο τρόπο επικοινωνίας της μικρής Λυδίας με τους γονείς του πατέρα και δράστη του εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σουζάνα Κράουτς με τη μικρή Λυδία ταξίδεψαν πριν από μερικές ημέρες από την Αλόννησο στις Φιλιππίνες.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την αντίδραση του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, ο οποίος μέσα από τις φυλακές, με μία λιτή ανακοίνωση έπαψε από τα καθήκοντά του τον δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη.

Το αίτημα της οικογένειας της Καρολάιν προς το δικαστήριο για έναν νέο τρόπο επικοινωνίας με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τη μικρή Λυδία, έγινε καθότι η φυσική τους επικοινωνία κρίνεται αδύνατη, λόγω απόστασης.

Νομικοί κύκλοι πιθανολογούν ότι το Δικαστήριο θα ορίσει επικοινωνία μέσω skype προκειμένου η γιαγιά και ο παππούς να βλέπουν το παιδί, το οποίο αρχίζει μία νέα ζωή στις Φιλιππίνες, στην οικογένεια της ετεροθαλούς αδελφής της Καρολάιν, μαζί με την γιαγιά της Σούζαν, η οποία έχει την επιμέλειά της και τη γονική μέριμνα, ιδιότητες που έχουν αφαιρεθεί από τον δολοφόνο.

Η συζήτηση για τον ορισμό του νέου τρόπου επικοινωνίας θα γίνει στο Εφετείο Αθηνών στις 25 Νοεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι στην Αλόννησο παραμένει ο πατέρας της Κάρολαιν, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και είναι καθηλωμένος σε αμαξίδιο. Οι παιδοψυχολόγοι που έχουν εξετάσει τη μικρή Λυδία υποστηρίζουν πως το κατάλληλο περιβάλλον για το παιδί θα ήταν οι Φιλιππίνες και όχι η Αλόννησος. H Σουζάνα και η μικρή Λυδία έφυγαν από την Ελλάδα υπό άκρα μυστικότητα στις 9 Οκτωβρίου για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.