Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Συνήγορος πιλότου: «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δέχεται απειλές στην φυλακή»

Ζητάει να μην υπάρξει συνέχιση της τιμωρίας του & να επανέλθει στα μεροκάματα που μειώνουν την ποινή

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Συνήγορος πιλότου: «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δέχεται απειλές στην φυλακή»

O Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος να υπενθυμιστεί πως καταδικάστηκε για την δολοφονία της Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά μίλησε το πρωί της Τετάρτης σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν του δολοφόνου της νεαρής μητέρας, αντιδρά στην εντολή της διοίκησης της φυλακής για διακοπή των ημερομισθίων που έκανε μέσα στον Κορυδαλλό, καθώς σύμφωνα με την πειθαρχική διαδικασία που έχει κινηθεί εναντίον του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε βιντεοκλήση μέσα από την φυλακή, με κινητό που φέρεται να είχε στην κατοχή του.

Ο κατάδικος αρνείται τις κατηγορίες και αναμένει την συνεδρίαση του αρμόδιου οργάνου των Φυλακών, ζητώντας να μην υπάρξει συνέχιση της τιμωρίας του και να επανέλθει στα μεροκάματα, τα οποία μειώνουν την ποινή που θα εκτιθεί, καθώς μετρούν «διπλάσια» την ημέρα που περνά ο εργαζόμενος κρατούμενος μέσα στην φυλακή.

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είπε ακόμη πως ο πελάτης του και ο ίδιος επιμένουν να μην υπάρξει μεταγωγή του δολοφόνου της Καρολάιν σε άλλη φυλακή για την έκτιση της ποινής του, επικαλούμενοι λόγοι προστασίας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης άλλοι κρατούμενοι, που μετάγονται για λίγο στον Κορυδαλλό, προκειμένου να εμφανιστούν στην Δικαιοσύνη στο πλαίσιο κάποιας έρευνας ή κάποια δίκη, έχουν εκτοξεύσει απειλές κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, για αυτό και εκείνος ζητά να παραμείνει στην Φυλακή Κορυδαλλού, που θεωρείται ως ασφαλής φυλακή για τους κρατούμενους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.