ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έγκλημα στα Τέμπη: Ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι δίνει ακόμα «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή

Την ώρα της σύγκρουσης εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά από το βαγόνι

Έγκλημα στα Τέμπη: Ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι δίνει ακόμα «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, συνεχίζει να δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή, ο 20χρονος φοιτητής από τον Βόλο, Γεράσιμος, ο οποίος είχε βγει ζωντανός από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας «62».

Είναι ο μοναδικός επιβάτης του πρώτου βαγονιού και αυτό γιατί την ώρα της σύγκρουσης εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά από το βαγόνι.

Τον βρήκαν σε αρκετή απόσταση οι διασώστες από τις σιδηροδρομικές γραμμές και φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εξαιτίας της πτώσης.

Οι γιατροί κάνουν ό, τι είναι ανθρωπίνως και ιατρικώς δυνατό, στο πλευρό του βρίσκεται η οικογένειά του, όλες αυτές τις μέρες .

Παράλληλα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο παραμένουν δύο νέες γυναίκες, η 26χρονη Δάφνη, η οποία αποσωληνώθηκε και είναι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς και η 23χρονη Αλίσια, η οποία παραμένει διασωληνωμένη.

Άλλα τέσσερα άτομα νοσηλεύονται σε απλές κλίνες και τις επόμενες μέρες αναμένεται να λάβουν εξιτήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.