ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Έγκλημα στη Στρατονίκη Χαλκιδικής: Ο δράστης κυνηγούσε και πυροβολούσε την άτυχη 39χρονη

Το θύμα δέχτηκε 4 βολές από την καραμπίνα, ενώ ο δράστης και αυτόχειρας πυροβόλησε μια φορά στο στόμα του

Έγκλημα στη Στρατονίκη Χαλκιδικής: Ο δράστης κυνηγούσε και πυροβολούσε την άτυχη 39χρονη

Το μεσημέρι της Τρίτης, 23 Μαΐου, ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή από την προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Θεσσαλονίκης Ελένη Ζαγγελίδου, στο ζευγάρι από τη Χαλκιδική. Μάλιστα, φαίνεται πως ο δράστης κυνηγούσε και πυροβολούσε την άτυχη 39χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα δέχτηκε 4 βολές από την καραμπίνα, ενώ ο δράστης και αυτόχειρας πυροβόλησε μια φορά στο στόμα του.

Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται μεταξύ 3-6 τα ξημερώματα. Τα σκάγια που χρησιμοποίησε στην καραμπίνα ήταν διαμέτρου 6mm.

Έριξε συνολικά τέσσερις βολές και από τα σκάγια το θύμα έφερε τραύματα στο πρόσωπο, στην πλάτη, στον τράχηλο, στον ώμο και την δεξιά μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από έναν συνδυασμό τραυμάτων όπως η τρώση καρδιάς από τα βλήματα και μεγάλη απώλεια αίματος από την ρήξη του πνεύμονα.

Η γυναίκα κατέληξε σχετικά άμεσα μετά την τέταρτη βολή, ενώ φαίνεται πως ο δράστης την κυνηγούσε και την πυροβολούσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 39χρονη ήταν αγκαλιά με τον 8χρονο γιο της στο παιδικό δωμάτιο, την ώρα που ο σύζυγός της μπήκε στο δωμάτιο και την πυροβόλησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.