ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έγκλημα στην Κάτω Αχαΐα: 150 άτομα επιτέθηκαν στο σπίτι του άνδρα που έσφαξε τον 63χρονο – Πέντε προσαγωγές

Ο δράστης κατακρεούργησε τον 63χρονο με 56 μαχαιριές

Έγκλημα στην Κάτω Αχαΐα: 150 άτομα επιτέθηκαν στο σπίτι του άνδρα που έσφαξε τον 63χρονο – Πέντε προσαγωγές

Σκηνικό πολέμου στήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Κάτω Αχαΐα και συγκεκριμένα έξω από το σπίτι του 63χρονου που ομολόγησε τη δολοφονία του γείτονά του τον οποίο σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση τον κατακρεούργησε με 56 μαχαιριές.

Ειδικότερα, περίπου 150 άτομα περικύκλωσαν το σπίτι του κατ’ ομολογίαν δολοφόνου και προκάλεσαν διάφορες ζημιές, πετώντας πέτρες και ξύλα.

Τελικά, παρενέβη γρήγορα η αστυνομία και απέτρεψε τα χειρότερα, ενώ προχώρησε στην προσαγωγή πέντε ατόμων για την επίθεση στο σπίτι.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο, ανάμεσα στους προσαχθέντες βρίσκονται συγγενείς, φίλοι και γείτονες του θύματος.

Σημειώνεται πως στην περιοχή παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του δράστη, μετά το φονικό και υπό τον φόβο αντιποίνων, εγκατέλειψε το σπίτι που διέμενε στα «Τσιγγάνικα» στην Κάτω Αχαΐα.

Μαρτυρίες που σοκάρουν

Την ίδια ώρα, οι μαρτυρίες για το φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε την Τρίτη (18/4) συγκλονίζουν.

Μία γυναίκα, που διαμένει ακριβώς απέναντι άκουσε τον καβγά, είδε τη σκηνή και έντρομη κάλεσε την ΕΛΑΣ. Την ίδια ώρα, ο δράστης απομακρυνόταν από το σημείο.

«Ηταν ατάραχος. Τον είδα να περπατά. Λες και δεν είχε συμβεί το έγκλημα» δηλώνει στην «Πελοπόννησο» νεαρός που άκουσε τις φωνές και έσπευσε να δει τι συμβαίνει.

Στην περιοχή έφτασε ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας ακόμη και η ομάδα ΟΠΚΕ. Η ΕΛΑΣ συνέλεξε άμεσα πληροφορίες και μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε και πέρασε χειροπέδες στον δράστη, ο οποίος έχει ομολογήσει την πράξη του.

Και μάλιστα υπέδειξε και στους αστυνομικούς πού είχε κρύψει το μαχαίρι – σε έναν θάμνο κοντά στον τόπο του εγκλήματος.

Πώς τον εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ.

Μέσα από κάμερες είδαν τις κινήσεις του, αφού αυτές που διέθετε το παρακείμενο Δημοτικό Σχολείο δεν είχαν καταγράψει κάτι, όμως λίγα μέτρα μετά, κάποια άλλη έδειξε τον φονιά να περπατά και μάλιστα να βγάζει το σακάκι του.

Αμέσως μετά, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, αστυνομικοί βρήκαν τα ρούχα που φορούσε στη διάρκεια της πράξης, με σημάδια από αίμα. Στην κατάθεσή του επέμενε για την ερωτική σχέση και περιέγραψε τις υποθέσεις που έκανε παρουσιάζοντας και κάποια κατ’ εκείνον στοιχεία- που τον οδήγησαν στον φόνο.

Η σύζυγός του, ωστόσο, αρνείται τα πάντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.