«Έφυγε» ο Διοικητής των Καταδρομέων που ηγήθηκε της επιχείρησης «Νίκη» τον Ιούλιο του ΄74

«Έφυγε» ο Διοικητής των Καταδρομέων που ηγήθηκε της επιχείρησης «Νίκη» τον Ιούλιο του ΄74

Θλίψη στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και κυρίως για την μεγάλη οικογένεια των Καταδρομών, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο Ταξίαρχος ε.α.Γεώργιος Παπαμελετίου, ο οποίος ήταν ο Διοικητής της Α΄ Μοίρας Καταδρομών και της Διμοιρίας της Γ΄ΜΑΚ που συμμετείχαν στην αποστολή Νίκη, η οποία πραγματοποιήθηκε την 21η προς 22α Ιουλίου του 1974

Οι καταδρομείς, συμμετείχαν στις μάχες κατά του Αττιλα, ο οποίος εισέβαλλε στο νησί και έκτοτε κατέχει το 38% των εδαφών της Κύπρου.

Στο άκουσμα της είδησης για τον θάνατο του Γ. Παπαμελετίου, ο σύλλογος «Κομάντος 74» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Αγαπητοί συμπολεμιστές και φίλοι
Προ ολίγου μας αποχαιρέτησε ο Διοικητής της Α΄Μοίρας Καταδρομών έτους 1974, ο Ήρωας Τχος εα Γεώργιος Παπαμελετίου .
Καλό σου ταξίδι κε Διοικητή μας
Καλό σου ταξίδι δικέ μας Παπαμελέτη.
Το ΔΣ του Συλλόγου και οι Συμπολεμιστές του εκφράζουν τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη.”

Δείτε σε βίντεο την δράση της Α΄ Μοίρας Καταδρομών στα γεγονότα της Κύπρου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.