ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σαχέλ: Τι συνθήκες θα αντιμετωπίσουν οι εδικές δυνάμεις του ΕΣ εάν αποφασιστεί η αποστολή τους στην Αφρική

Σαχέλ: Τι συνθήκες θα αντιμετωπίσουν οι εδικές δυνάμεις του ΕΣ εάν αποφασιστεί η αποστολή τους στην Αφρική

Η πιθανολογούμενη αποστολή ελληνικών ειδικών δυνάμεων στο Σαχέλ και το Μάλι της Αφρικής αν και ακόμη δεν αποφασιστεί ή ανακοινωθεί επίσημα έχει ως στόχο την συνδρομή των γαλλικών δυνάμεων στην περιοχή αυτή.

Σκοπός της συγκεκριμένης επιχείρησης είναι η αντιμετώπιση της δράσης των εξτρεμιστών μουσουλμάνων της ISIS στην περιοχή των συνόρων Μάλι, Νίγηρα και Μπουρκίνο Φάσο που αποτελεί σύμφωνα με την Γαλλία το κύριο πρόβλημα στην αντιμετώπιση των αναταραχών στα κράτη της περιοχής που είναι γνωστά και ως G5 του Σαχέλ (Μάλι, Μαυριτανία, Μπουρκίνα Φάσο, Νίγηρα, Τσαντ).

Η ομάδα των γαλλικών δυνάμεων που βρίσκονται εκεί ονομάζεται La “Task Force Takuba”. Πρόσφατα η μονάδα ελαφρά αναγνώρισης και επέμβασης των γαλλικών ειδικών δυνάμεων (ULRI) n ° 4 ολοκλήρωσε την προετοιμασία της εκεί.

Δείτε βίντεο τι συνθήκες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οι Ειδικές Δυνάμεις του ΕΣ, εάν τελικά αποσταλούν στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.