ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ειδική ομάδα από τις ΗΠΑ θα μεταβεί στο Βερολίνο για να ερευνήσει την «έκρηξη» του ενυδρείου «AquaDome»

Στο ενυδρείο φιλοξενούνταν 1.500 ψάρια από περίπου 100 είδη, μεταξύ των οποίων και σπάνια

Ειδική ομάδα από τις ΗΠΑ θα μεταβεί στο Βερολίνο για να ερευνήσει την «έκρηξη» του ενυδρείου «AquaDome»

Μια εξειδικευμένη ομάδα από τις Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται να ταξιδέψει από μέρα σε μέρα στο Βερολίνο, για να διερευνήσει το περιστατικό με το ενυδρείο το οποίο εξερράγη σε ξενοδοχείο, τραυματίζοντας δυο ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, η αμερικανική εταιρεία Reynolds Polymer Technology, η οποία συμμετείχε στην κατασκευή του τεράστιου ενυδρείου που «έσκασε» στο Βερολίνο, θα στείλει μια ομάδα στη γερμανική πρωτεύουσα για να διερευνήσει το περιστατικό.

«Προς το παρόν, είναι ακόμη πολύ νωρίς για να προσδιοριστεί ο παράγοντας ή οι παράγοντες που οδήγησαν σε μια τέτοια ρωγμή» από την οποία προκλήθηκε η έκρηξη, σημείωσε η αμερικανική εταιρεία.

Το AquaDome, που βρίσκεται σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο του Βερολίνου, «έσκασε» ξαφνικά την Παρασκευή νωρίς το πρωί.

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά, το νερό από το ενυδρείο χύθηκε στο έδαφος, σπάζοντας τα παράθυρα και τις βιτρίνες του ξενοδοχείου.

Στο ενυδρείο φιλοξενούνταν 1.500 ψάρια από περίπου 100 είδη, μεταξύ των οποίων και σπάνια.

Το AquaDom είναι ένα από τα διάσημα αξιοθέατα του Βερολίνου, το ύψος του ήταν 16 μέτρα και η διάμετρός του 11,5 μέτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περιείχε 1 εκατομμύριο λίτρα νερού και το συνολικό του βάρος ήταν 2 χιλιάδες τόνοι. Όπως ανακοινώθηκε κανένα από τα 1.500 ψάρια δεν επέζησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.