ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Εκρήξεις στο κέντρο του Κιέβου – Νέο ρωσικό πυραυλικό χτύπημα

Τι δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης

Εκρήξεις στο κέντρο του Κιέβου – Νέο ρωσικό πυραυλικό χτύπημα

Εκρήξεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή Σεβτσενκίβσκιι του Κιέβου, ανέφερε σε μήνυμά του στο Telegram ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για τέσσερις πυραύλους που έπληξαν την πόλη. Τουλάχιστον ένας πύραυλος χτύπησε στους πρώτους ορόφους συγκροτήματος κατοικιών.

https://twitter.com/PelmeniPusha/status/1540925492907462662?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1540925492907462662%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1258352%2Fpolemos-stin-oukrania-ekrixeis-sto-kedro-tou-kievou%2F

Η ίδια περιοχή είχε χτυπηθεί στις 28 Απριλίου, την ώρα μάλιστα που ήταν στο Κίεβο ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες και πριν ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ανακοινώσει τον διπλασιασμό της αμερικανικής στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας στην Ουκρανία. Σε εκείνη την επίθεση είχε σκοτωθεί μια δημοσιογράφος.

«Ασθενοφόρα και σωστικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο. Περισσότερες πληροφορίες αργότερα», αναφέρει ο Κλίτσκο στην ανάρτησή του.

«Διάσωση κατοίκων και απομάκρυνσή τους από δύο κτίρια», προσθέτει ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Η ιστορική αυτή περιοχή, μια από τις κεντρικές του Κιέβου, φιλοξενεί πανεπιστήμια, εστιατόρια και αίθουσες τέχνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εκρήξεις σημειώθηκαν γύρω στις 06:30 (και ώρα Ελλάδος) και σύμφωνα με αυτούς δεν υπάρχουν πληροφορίες μέχρι στιγμής για πιθανές απώλειες.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.