ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έκρηξη στη Λάρισα – Νίκος Πιτσίλκας: «Υπάρχει μεγάλη καταστροφή στο κατάστημα»

«Κατέθεσα μήνυση κατ' αγνώστων και από εκεί και πέρα θα αναλάβει η αστυνομία και η δικαιοσύνη»

Έκρηξη στη Λάρισα – Νίκος Πιτσίλκας: «Υπάρχει μεγάλη καταστροφή στο κατάστημα»

Ο Νίκος Πιτσίλκας μίλησε για την επίθεση με εκρηκτικούς μηχανισμούς που δέχτηκε το κατάστημά του, στη Λάρισα, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Θυμίζουμε ότι στο μαγαζί του υπεύθυνου διαιτησίας της ΕΟΚ βρέθηκαν δυο αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί που προκάλεσαν ζημιές. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο πρώην διαιτητής το κατάστημά του έχει υποστεί μεγάλες καταστροφές.

Παράλληλα ο κ. Πιτσίλκας ενημέρωσε ότι έχει καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων και περιμένει από τις αρμόδιες αρχές να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Ειδοποιήθηκα από την αστυνομία για κάποιες εκρήξεις που έγιναν στο μαγαζί μου σήμερα το πρωί γύρω στις 5:15. Από ότι ενημερώθηκα, μπήκαν δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί και στις δύο εισόδους του καταστήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχει μεγάλη καταστροφή στο κατάστημα. Η αστυνομία ήρθε και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Κατέθεσα μήνυση κατ’ αγνώστων και από εκεί και πέρα θα αναλάβει η αστυνομία και η δικαιοσύνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.