Εξαφάνιση Μαντλίν ΜαΚάν: «Τι βρήκαμε στην τεχνητή λίμνη του Arade» – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Το κορίτσι εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007 μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε με τους γονείς του

Εξαφάνιση Μαντλίν ΜαΚάν: «Τι βρήκαμε στην τεχνητή λίμνη του Arade» – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η αστυνομία του Μπραουνσβάιγκ, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην τεχνητή λίμνη του Arade στην Πορτογαλία για την Μαντλίν ΜαΚάν.

Το κορίτσι εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007 μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε με τους γονείς του, χωρίς από τότε να υπάρξει το παραμικρό σημάδι αναφορικά με την τύχη του.

Ως βασικός ύποπτος θεωρείται ο Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος κρατείται στις φυλακές του Μπραουνσβάιγκ, για το αδίκημα του βιασμού μιας γυναίκας.

Οι Αρχές προχώρησαν αιφνιδιαστικά σε έρευνες στην τεχνητή λίμνη του Arade, λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά από το Αλγκάρβε μετά από πληροφορίες που έφτασαν στην κατοχή τους.

Στην συγκεκριμένη περιοχή είχαν διεξαχθεί έρευνες και το 2008, μετά από εντολή του Πορτογάλου δικηγόρου Μάρκος Αραγκάο Κορέια, ο οποίος πλήρωσε, δε, ειδικούς δύτες για να ελέγξουν την τοποθεσία.

Τα ολοκληρωμένα αποτελέσματα από τα δείγματα θα πάρουν χρόνο για να δοθούν στη δημοσιότητα, ωστόσο, σήμερα ο Γερμανός Εισαγγελέας Hans Christian Wolters έκανε μία πρώτη δήλωση για τις έρευνες.

«Στο πλαίσιο της έρευνας κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα. Αυτά θα αξιολογηθούν τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες», είπε και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τα αντικείμενα αυτά να συνδέονται με την εξαφάνιση της Μαντλίν.

Το αν τα μεμονωμένα αντικείμενα έχουν πράγματι σχέση με την υπόθεση της μικρής Μαντλίν δεν μπορεί ακόμη να ειπωθεί. Οι έρευνες που διεξάγονται στο Braunschweig κατά του 46χρονου υπόπτου αναμένεται να συνεχιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως μεταδίδει το Sky News.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άνδρας που έδωσε πληροφορίες που οδήγησαν τις Αρχές στην τεχνητή λίμνη του Arade, κρατείται στη χώρα μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.