ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Εξαφανίστηκε 52χρονος αστυνομικός από τα Ιωάννινα – Έχει μαζί του το υπηρεσιακό του όπλο (φώτο)

Ο 52χρονος υπηρετεί σε Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης

Εξαφανίστηκε 52χρονος αστυνομικός από τα Ιωάννινα – Έχει μαζί του το υπηρεσιακό του όπλο (φώτο)

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 52χρονου αστυνομικού από τα Ιωάννινα. Παρά τις έρευνες που γίνονται από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του.

Ο 52χρονος Λάμπρος Παπαδόπουλος υπηρετεί σε Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης του Νομού Ιωαννίνων και χαρακτηρίζεται άκρως συνεπής και τυπικός στην υπηρεσία του.

Την Παρασκευή έφυγε από το σπίτι του στην πόλη των Ιωαννίνων προς άγνωστη κατεύθυνση. Μαζί του είχε ένα σακίδιο πλάτης ενώ το κινητό του τηλέφωνο το είχε αφήσει στο σπίτι. exafanisilamprospapadopoulos

Καθώς η ώρα περνούσε και δεν επέστρεφε ο ηλικιωμένος πατέρας του ανησύχησε και απευθύνθηκε στην Αστυνομία ζητώντας βοήθεια για τον εντοπισμό του.

Η έρευνα ξεκίνησε άμεσα ενώ από το μεσημέρι του Σαββάτου έχει ενεργοποιηθεί και η Γραμμή Ζωής από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος αστυνομικός έχει πάρει μαζί του το υπηρεσιακό του όπλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.