ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί

Ο δικηγόρος της οικογένειας έκανε λόγο για λάθη και παραλείψεις από την πλευρά της Αστυνομίας

Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί

Σε ένα θρίλερ δίχως τέλος έχει εξελιχθεί η υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 16 Οκτωβρίου 2020.

Μία μαρτυρία στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» που ανέφερε ότι η Άρτεμις εθεάθη στην πόλη Γκέτεμποργκ της Σουηδίας αναπτέρωσε και πάλι την ελπίδα της οικογένειάς της, που συνεχίζει να την ψάχνει.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Τάσος Ντούγκας, μαζί με τον αδελφό της κοπέλας, ταξίδεψαν στη Σουηδία για να συναντήσουν τη μάρτυρα.

Το προξενείο με τη σειρά του ενημέρωσε τις τοπικές Αρχές και έτσι κλήθηκε η γυναίκα για να καταθέσει. Η κατάθεσή της έχει σταλεί μέσω Interpol στις ελληνικές Αρχές. Μέχρι στιγμής, δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο.

Μιλώντας ο δικηγόρος της οικογένειας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», έκανε λόγο για λάθη και παραλείψεις από την πλευρά της Αστυνομίας.

«Η Πολιτεία μάς έχει ξεχάσει. Η έρευνα έχει γίνει όλη από την οικογένεια», επισήμανε ο πατέρας της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.