ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εξεταστική για τις υποκλοπές: Με εντολή Π.Κοντολέοντα η καταστροφή του αρχείου του Ν.Ανδρουλάκη!

Όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ

Εξεταστική για τις υποκλοπές: Με εντολή Π.Κοντολέοντα η καταστροφή του αρχείου του Ν.Ανδρουλάκη!

Έκθετος βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την σοβαρή αποκάλυψη του προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη και ειδικά μετά την αποκάλυψη ότι υπήρξε καταστροφή του αρχείου παρακολουθήσεων του Ν.Ανδρουλάκη με εντολή Π.Κοντολέοντα.

Όπως είπε ο Χρήστος Ράμμος καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή, η καταστροφή του αρχείου παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη έγινε την ίδια ημέρα της καταγγελίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, με εντολή του τότε διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ διάβασε το πρακτικό της ΕΥΠ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα ο Χρήστος Ράμμος απάντησε αυστηρά στην ΕΥΠ ότι δεν μπορεί να αντιτάσσεται απόρρητο στην Αρχή που έχει από το Σύνταγμα την ελεγκτική αρμοδιότητα σε αυτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.