ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Αλεξιπτωτιστής της Β’ ΜΑΛ πολυβολεί το αυτοκίνητο του διοικητή και ρίχνει χειροβομβίδες

Πρόκειται για ΕΠΟΠ της Β' Μοίρας Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο με 22 χρόνια υπηρεσία

Αλεξιπτωτιστής της Β’ ΜΑΛ πολυβολεί το αυτοκίνητο του διοικητή και ρίχνει χειροβομβίδες

Ανταρσία -παραλίγο αιματηρή- είχαμε πριν λίγο στη Β’ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών του Ασπρόπυργου, όταν ΕΠΟΠ με 22 χρόνια (!) υπηρεσία, έριξε χειροβομβίδες και πολυβόλισε το αυτοκίνητο του διοικητή του και εν συνεχεία τον κράτησε όμηρο.

Οι αρχικές πληροφορίες μιλούσαν για χρήση αβολίδωτων, νεότερα δεδομένα όμως αναφέρουν ότι πυροβόλησε με πραγματικά πυρά στα λάστιχα του αυτοκινήτου του διοικητή.

Το περιστατικό ξεκίνησε με τον ΕΠΟΠ, να «εκρήγνυται» κατά του διοικητή της μονάδας γιατί δυσαρεστήθηκε με κάποια ποινή που του επιβλήθηκε. 

O διοικητής της μονάδας φέρεται να είχε πιέσει τα στελέχη λόγω των πυρκαγιών και των αυξημένων περιπόλων γεγονός που κατέληξε στην έκρηξη του ΕΠΟΠ.

Ο οπλίτης πέταξε χειροβομβίδα κρότου – λάμψης μέσα στο Διοικητήριο της Μονάδας, εισέβαλε σε αυτό και κρατούσε όμηρο το διοικητή τον οποίο απειλούσε να σκοτώσει. 

 Το περιστατικό έληξε μετά από ώρα με την επέμβαση της Στρατονομίας η οποία και τον συνέλαβε.

Σημειώνεται ότι τέτοια επεισόδια συμβαίνουν μόνο σε περιοχές με πολεμική ένταση, όπου «σπάνε» τα νεύρα των μαχητών, όπως στο Βιετνάμ, Πόλεμος του Κόλπου, Ουκρανία και λοιπά.

Ερωτηματικό είναι γιατί έφτασε στο σημείο ο Έλληνας αλεξιπτωτιστής να προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια κατά του διοικητή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και βέβαια να διερευνηθεί το συνολικό πλαίσιο προσωπικών σχέσεων αξιωματικών – υπαξιωματικών της Μοίρας με το λοιπό προσωπικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.