ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ζ’ ΜΑΚ ανασύρει σορούς πνιγμένων μέσα από τα πλημμυρισμένα χωριά – 10 μέχρι τώρα οι νεκροί (upd)

Κοινή επιχείρηση με ΜΥΑ - Αναφέρεται ότι έχουν ήδη ανασυρθεί σοροί

Η Ζ’ ΜΑΚ ανασύρει σορούς πνιγμένων μέσα από τα πλημμυρισμένα χωριά – 10 μέχρι τώρα οι νεκροί (upd)

(Ανανέωση στις 19:00) Πολλά νεκρά σώματα έχουν εντοπιστεί από διασώστες της Ζ’ ΜΑΚ οι οποίοι αναπτύχθηκαν προκειμένου να πραγματοποιήσουν επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στον κάμπο της Θεσσαλίας που έχει πλημμυρίσει και έχει πνίξει ολόκληρα χωριά.

Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι έχουν ανασυρθεί πολλές σοροί. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια οι νεκροί είναι δέκα, ενώ αγνοούνται και τέσσερα άτομα. 

Δυστυχώς, οι αναφορές δεν είναι ενθαρρυντικές σε ό,τι αφορά τον αριθμό των θυμάτων:

«Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που δεν τα κατάφεραν… Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε το καθήκον μας» ανέφερε στο pronews.gr και στο defencenet.gr στέλεχος των ειδικών δυνάμεων που συμμετέχει στις επιχειρήσεις.

Η εξήγηση είναι πολύ απλή. Υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι, κατάκοιτοι, άνθρωποι με κινητικές δυσκολίες που δεν πρόλαβαν να σωθούν.

Είναι χαρακτηριστικό πως είχαν εμπλακεί στις έρευνες 14 πλωτά της Ζ’ ΜΑΚ και τώρα έρχονται άλλα 14 που θα είναι της ΜΥΑ για να συνδράμουν στην ανεύρεση σορών αγνοουμένων.

Υπάρχουν πληροφορίες για σώματα που επιπλέουν άψυχα. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα έχουμε αύξηση του αριθμού των θυμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εδώ έχουμε ξεκάθαρα «Το Μάτι» της Θεσσαλίας. Ποιος ευθύνεται για αυτό;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.