ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Και επίσημα ο Γ.Πριγκόζιν είναι νεκρός – Έγινε ταυτοποίηση της σορού του

Τι αναφέρουν οι ρωσικές αρχές

Και επίσημα ο Γ.Πριγκόζιν είναι νεκρός – Έγινε ταυτοποίηση της σορού του

Ο άνθρωπος που ίδρυσε και διεύθυνε την Wagner, Γ.Πριγκόζιν, είναι και επίσημα  νεκρός καθώς οι ρωσικές αρχές επιβεβαίωσαν πως έγινε ταυτοποίηση της σορού του.

Ρώσος αξιωματούχος ανέφερε ότι η αναγνώριση έγινε μετά την λήψη γενετικού υλικού από τις σορούς του αεροσκάφους που κατέπεσε πριν λίγες ημέρες στα περίχωρα της Μόσχας.

Η επιτροπή ερευνών ανέφερε ότι έγινε η επιβεβαίωση των στοιχείων όλων των σορών και των 10 επιβαινόντων στο Embraer που κατέπεσε στις 25 Αυγούστου και ότι συμβαδίζει με την λίστα του σχεδίου πτήσεως.

«Στο πλαίσιο της έρευνας για το αεροπορικό δυστύχημα στην περιοχή Tver, ολοκληρώθηκαν οι μοριακές γενετικές εξετάσεις. Με βάση τα αποτελέσματά τους, διαπιστώθηκαν οι ταυτότητες και των δέκα νεκρών, αντιστοιχούν στον κατάλογο που αναφέρεται στο φύλλο πτήσης» αναφέρει η δημοσίευση.

Οι επιβάτες:

Γεβγκένι Πριγκόζιν
Ντμίτρι Ούτκιν
Βαλερί Τσεκάλοβ
Σεργκέι Προπούστιν
Εβγκένι Μακαριάν
Αλεξάντρ Τοτμίν
Νικολάι Ματούσεβ

Το πλήρωμα αποτελούσαν οι:

Αλεξέι Λεβσίν – Κυβερνήτης
Ρούσταμ Καρίμοβ – Συγκυβερνήτης
Κριστίνα Ρασπόποβα – Αεροσυνοδός

Σημειώνουμε ότι ηγέτης της Wagner, αλλά και της ανταρσίας κατά της νόμιμης ρωσικής ηγεσίας και του Β.Πούτιν προσωπικά, Γεβγένι Πριγκόζιν, ουσιαστικά είχε επιβεβαιωθεί ότι βρήκε το θάνατο σε αεροπορικό δυστύχημα έξω από τη Μόσχα όταν έγινε η συντριβή του ιδιωτικού αεροσκάφους βόρεια της Μόσχας καθώς η ρωσική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας είχε αναφέρει ότι ο Γεβγένι Πριγκόζιν ήταν στη λίστα των επιβατών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ανακοίνωσή της η ρωσική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας είχε αναφέρει: «Ξεκίνησε έρευνα για τη συντριβή του αεροσκάφους Embraer που συνέβη απόψε στην περιοχή του Τβερ. Σύμφωνα με τη λίστα επιβατών, το όνομα και το επώνυμο του Γεβγένι Πριγκόζιν περιλαμβάνονταν στη λίστα αυτή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.