ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μαζικοί πυροβολισμοί και τραυματίες μετά την λήξη του Ραμαζανιού στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ (βίντεο)

Πολλαπλές οι συλλήψεις

Μαζικοί πυροβολισμοί και τραυματίες μετά την λήξη του Ραμαζανιού στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ (βίντεο)

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι χτυπήθηκαν από πυροβολισμούς την Τετάρτη (10/4) κατά πλήθους μουσουλμάνων που γιόρταζαν το τέλος του Ραμαζανιού στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν στην περιοχή της North 46th Street και της Wyalusing Avenue, όπως μετέδωσε το Fox News, ενώ αναφορές μιλούν για αρκετούς τραυματίες.

Το αστυνομικό τμήμα της Φιλαδέλφειας δήλωσε στο Fox News Digital ότι υπήρξε περιστατικό με πυροβολισμούς, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι κρατούνται τέσσερα άτομα. Τέσσερα όπλα ανακτήθηκαν, σύμφωνα με τις αρχές μετά από συλλήψεις.

Εν τω μεταξύ, ένας πεζός που έτρεχε για να φύγει από το σημείο χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, αλλά και σε αυτή την περίπτωση δεν έγινε άμεσα γνωστό σε τι κατάσταση είναι.

Οι πυροβολισμοί συνέβησαν κατά τη διάρκεια του Eid al-Fitr, μιας τριήμερης γιορτής που σηματοδοτεί το τέλος του μήνα νηστείας του Ραμαζανιού, σύμφωνα με το Fox Philadelphia.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.