ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ρώσοι Spetsnaz μπήκαν στο ανατολικό Τσάσιβ Γιαρ – Oι Ουκρανοί εκκενώνουν την πόλη!

Αποδυναμώθηκαν οι άμυνες τους μετά την μεταφορά δυνάμεων στην Αβντίιβκα

Ρώσοι Spetsnaz μπήκαν στο ανατολικό Τσάσιβ Γιαρ – Oι Ουκρανοί εκκενώνουν την πόλη!

Ρώσοι Spetsnaz έφτασαν μπήκαν στη πρώτη συνοικία του Τσάσιβ Γιαρ στό Νόβι Κανάλ, καθώς ο νεός αρχηγός των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων Ολεσάντρ Σίρσκι μόλις χθες απέσυρε σημαντικές δυνάμεις για να τις μεταφέρει στην Αβντίιβκα!

Η εμμονή των Ουκρανών να σώσου μία πόλη η οποία έχει πια χαθεί οδήγησε στην εσφαλμένη απόφαση να αποδυναμώσουν άλλα καίρια σημεία του μετώπου όπως το Τσάσιβ Γιαρ αλλά και το Βούλενταρ.

Η κατάσταση στο Τσάσιβ Γιαρ, ξαφνικά δείχνει απελπιστική καθώς υπάρχουν σαφείς αναφορές πως οι Ουκρανοί εκκενώνουν την πόλη, ή τουλάχιστον το ανατολικό τμήμα της (που είναι και το μικρότερο) και διοργανώνουν την άμυνά τους στο δυτικό τμήμα.

Πάντως ούτε και στο ρωσικό Γενικό Επιτελείο περίμεναν μία τόσο γρήγορη κατάρρευση του μετώπου στην μικρή πόλη φρούριο δυτικά του Μπάκχμουτ.

Χθες oι Ρώσοι είχαν φτάσει σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τα διοικητικά όρια της πόλης και σήμερα οι πρώτες ομάδες ειδικών δυνάμεων μπήκαν σε αυτήν.

To Tσάσιβ Γιαρ έιναι καίριας σημασίας για την προώθηση των Ρώσων προς Σλαβιάνσκ-Κραματόρσκ.

Όπως εκτυλίσσεται η κατάσταση οι Ρώσοι μπορεί να έχουν μία αναπάντεχη εύκολη στρατηγική νίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.