ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρεις Αμερικανοί αξιωματικοί σκοτώθηκαν σε μάχες στο Ντονιέτσκ! – Κλιμάκωση ή απλοί μισθοφόροι;

Ποια είναι τα ονόματά τους

Τρεις Αμερικανοί αξιωματικοί σκοτώθηκαν σε μάχες στο Ντονιέτσκ! – Κλιμάκωση ή απλοί μισθοφόροι;

Τρεις Αμερικανοί στρατιωτικοί, ένας λοχαγός και δύο υπολοχαγοί του αμερικανικού Στρατού, σκοτώθηκαν στην περιοχή του Ντονιέτσκ ανακοίνωσε η Μόσχα πριν λίγο.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της πολιτοφυλακής της DPR (Ντόνιετσκ), που κατέγραψε το defencenet.ru, κατά τη διάρκεια των μαχών στην Maryinka σκοτώθηκαν τρεις στρατιωτικοί «εκπαιδευτές» από τις ΗΠΑ.

Τα ονόματα των τριών νεκρών Αμερικανών στρατιωτικών σύμφωνε με όσα μεταδίδουν οι Ρώσοι είναι: Λοχαγός Μάικλ Χόκερ, υπολοχαγός Λόγκαν Σραμ και υπολοχαγός Κρουζ Τόμπλιν.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για απόστρατους (αν δηλαδή έληξε το συμβόλαιό τους με τον αμερικανικό Στρατό κι εντάχθηκαν σε εταιρεία μισθοφόρων που έκλεισε συμβόλαιο με την ουκρανική κυβέρνηση) ή αν είναι εν ενεργεία στον αμερικανικό Στρατό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν πρόκειται για την δεύτερη περίπτωση θα είναι η πρώτη επίσημη εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.