ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ελεύθερη μέχρι την δίκη η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου που κατασπάραξε το κανίς στη Δραπετσώνα

Το λυκόσκυλο μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο ΔΙΚΕΠΑΖ, ενώ αναμένεται να αποφασιστεί η τύχη του

Ελεύθερη μέχρι την δίκη η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου που κατασπάραξε το κανίς στη Δραπετσώνα

Αρκετές φορές φέρεται να είχε απασχολήσει τις αρχές η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου που κατασπάραξε κανίς στη Δραπετσώνα, η οποία αφού συνελήφθη αφέθηκε ελεύθερη μέχρι την δίκη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από εξέταση του λυκόσκυλου βρέθηκε τσιπάκι το οποίο δεν ανήκει στην ίδια, ενώ ερευνάται ο ιδιοκτήτης που έχει δηλωθεί επίσημα.

Η γυναίκα με το λυκόσκυλο συνελήφθη μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της η ιδιοκτήτρια του κανίς με τους αστυνομικούς να της αφαιρούν, με εισαγγελική εντολή, το σκυλί που έκανε την επίθεση.

Το λυκόσκυλο μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο ΔΙΚΕΠΑΖ, ενώ αναμένεται να αποφασιστεί η τύχη του.

Μιλώντας στο MEGA η ιδιοκτήτρια του κανίς ευχαρίστησε τα άτομα που απευθύνθηκαν στις αρχές, ενώ ανέφερε πως δέχτηκε απειλές από τη μητέρα της ιδιοκτήτριας του λυκόσκυλου.

«Πήγε στην υποδοχή του καταστήματος που εργάζομαι. Δεν μίλησε η ίδια, αλλά η μητέρα της. Είχε το θράσος και είπε ότι ο εισαγγελέας της έσπασε την πόρτα και ότι είναι ντροπή μου γι΄ αυτό το πράγμα. Με έψαχνε μέσα στη δουλειά για να με φτύσει στη μούρη» περιέγραψε η γυναίκα και πρόσθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ισχύει ότι απειλεί τον κόσμο και μιλάει πολύ θρασύτατα. Δεν σέβεται κανέναν και τίποτα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.