ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έλληνας του Κιέβου βγήκε στην πλατεία… με χαρταετό του Ολυμπιακού (βίντεο)

«Έχουμε και εμείς τον χαρταετό μας εδώ, δυστυχώς δεν μπορούμε να τον πετάξουμε για λόγους ασφαλείας»

Έλληνας του Κιέβου βγήκε στην πλατεία… με χαρταετό του Ολυμπιακού (βίντεο)

Ο Τάσος Τσιάμης βγήκε σήμερα το πρωί στην κεντρική πλατεία του Κιέβου με έναν χαρταετό του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας που ζει στο Κίεβο έχει γίνει το πρόσωπο του πολέμου στην Ουκρανία τόσο για τις αναρτήσεις που κάνει στα social media, αλλά και για τις ανταποκρίσεις του στα κανάλια, βοηθώντας και τους δημοσιογράφους που έχουν ταξιδέψει στο Κίεβο για να μεταφέρουν τις εξελίξεις.

Περίπου 45 λεπτά μετά την έναρξη της κατάπαυσης του πυρός που ανακοίνωσε η Ρωσία, πήρε έναν χαρταετό του Ολυμπιακού και βγήκε έξω το γραφείο του που βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας, στέλνοντας μήνυμα στους φίλους του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καλημέρα από το Κίεβο, χρόνια πολλά σε όλους. Έχουμε και εμείς τον χαρταετό μας εδώ, δυστυχώς δεν μπορούμε να τον πετάξουμε για λόγους ασφαλείας. Να είστε καλά όλοι, χρόνια πολλά στην Ελλάδα και όλα θα πάνε καλά», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.