Ικαρία: Στο «φως» επεισόδιο Έλληνα ψαρά με Τούρκο – «Γίνονται συνέχεια αυτά τα σκηνικά» (βίντεο)

Ικαρία: Στο «φως» επεισόδιο Έλληνα ψαρά με Τούρκο – «Γίνονται συνέχεια αυτά τα σκηνικά» (βίντεο)

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα επεισόδιο που είχε ένας Έλληνας ψαράς με έναν Τούρκο εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων στην Ικαρία.

Ένα βίντεο ποτ τραβάει ο Έλληνας ψαράς, τον δείχνει να λογομαχεί με τον Τούρκο στους Φούρνους Ικαρίας, στις 11 Σεπτεμβρίου. Στο απόσπασμα ο Έλληνας ψαράς εμφανίζεται να εγκαλεί τον Τούρκο γιατί του πήρε τα δίχτυα πολύ κοντά μάλιστα στην στεριά.

«Γίνονται συνέχεια αυτά τα σκηνικά, δεν λογαριάζουν τίποτα ούτε διεθνή ύδατα, ούτε τίποτα. Πήγα κοντά του γιατί μου πήρε ορισμένα δίχτυα». Όπως αναφέρει μάλιστα ο Έλληνας ψαράς, ο Τούρκος ψαράς στις παρατηρήσεις του βγήκε έξω στην γέφυρα του σκάφους του και του έκανε χειρονομία ότι θα του κόψει το λαιμό. «Πάνω από 3.000 ευρώ τα δίχτυα και τα εργαλεία», αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ και η μηχανή του καϊκιού που κάηκε κοστίζει 6.000.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.