ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρόκληση στο Αιγαίo: Τούρκος ψαράς (!) υβρίζει το Λ.Σ μέσα στην Ελλάδα – «Θα το βάλετε στα πόδια»

Απίστευτο θράσος από τους Τούρκους ψαράδες, προκαλούν μέχρι και τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος

Πρόκληση στο Αιγαίo: Τούρκος ψαράς (!) υβρίζει το Λ.Σ μέσα στην Ελλάδα – «Θα το βάλετε στα πόδια»

Η αδυναμία της Αθήνας έχει αποθρασύνει πλήρως τους Τούρκους, καθώς πλέον φτάσαμε στο σημείο Τούρκος ψαράς να υβρίζει στελέχη του Λιμενικού Σώματος στα ανοιχτά της Ίμβρου!

Αμφισβητώντας τα ελληνικά χωρικά ύδατα, ο Τούρκος ψαράς δεν υπάκουσε στα αιτήματα του Ελληνικού Λιμενικού να αποχωρήσει και απείλησε τους Έλληνες λιμενικούς ότι θα δουν τί θα πάθουν μόλις πλησιάσει η τουρκική ακτοφυλακή.

«Ποιος είσαι εσύ! Έλα, αν σου βαστάει. Καλέσαμε το λιμενικό και σε λίγο θα έρθουν και θα το βάλετε στα πόδια. Είστε προδότες. Έλα να επέμβεις. Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Δεν φοβάμαι κανέναν, αυτά είναι διεθνή ύδατα. Μη μου λες τίποτα» είπε σε έντονο ύφος απευθυνόμενος προς την Ελληνική Ακτοφυλακή.

Ο Τούρκος ψαράς δήλωσε έπειτα ότι καταγράφει τις σκηνές για να δουν όλοι τι συμβαίνει στο Αιγαίο.

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.