Η μετάβαση του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, στη Ρίγα με μεταγωγικό αεροσκάφος  C-130  απασχόλησε και τον τουρκικό τύπο.

Τονίζεται επίσης ότι στη Ρίγα μετέβη με μεταγωγικό αεροσκάφος  C-130.Το ίδιο κάνει και η εφημερίδα  Yeni Safak, με τον τίτλο «Ο Τσίπρας σε μεταγωγικό αεροσκάφος», όπου γράφει ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός ταξίδεψε με το  C-130 αλλά παρόλα αυτά προσπάθησε να φαίνεται εύχαρις. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, υποστηρίζει, επειδή δεν μπόρεσε, λόγω έλλειψης χρημάτων, να ολοκληρωθεί η συντήρηση των τριών αεροσκαφών VIP, μετέβη με C-130 στη Ρίγα. Ο ελληνικός τύπος μετέφερε την είδηση στις πρώτες σελίδες, τονίζοντας πως ενδέχεται η Πρωθυπουργία να είναι σε τόσο δύσκολη θέση που να μην μπόρεσε να νοικιάσει ένα ιδιωτικό αεροσκάφος…

Ειδησεογραφικά στο θέμα αναφέρεται η εφημερίδα Vatan με τον τίτλο «Τελείωσαν τα χρήματα και ο Πρωθυπουργός ταξίδεψε με αεροπλάνο cargo» – του στρατού, διευκρινίζει στο  δημοσίευμα.

Η εφημερίδα Turkiye γράφει για το θέμα στην πρώτη σελίδα με τον τίτλο «Ταξίδεψε με μεταγωγικό αεροσκάφος». Στο δημοσίευμα γράφει ότι η Ελλάδα παίζει τους ‘Αθλίους’ του Βίκτωρος Ουγκό και ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, επειδή και τα τρία αεροσκάφη VIP ήταν στη συντήρηση, μετέβη με μεταγωγικό αεροσκάφος στη Λιθουανία. Αναφέρει ακόμα ότι ο ελληνικός τύπος έγραψε για το θέμα «δεν μπορέσαμε να νοικιάσουμε ούτε αεροπλάνο».

Η Taraf αναφέρεται στα ίδια με τον τίτλο «Ο Τσίπρας μετέβη στη Σύνοδο Κορυφής με μεταγωγικό C-130», καθώς επίσης και  οι εφημερίδες Posta και Aksam.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr