ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Α.Τσίπρας στην Τουρκία συζητά και διαπραγματεύεται για όλα με τον Ρ.Τ.Ερντογάν

Ο Α.Τσίπρας στην Τουρκία συζητά και διαπραγματεύεται για όλα με τον Ρ.Τ.Ερντογάν

Στην Κωνσταντινούπολη αναμένεται να μεταβεί στις αρχές του επόμενου μήνα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για επίσημη επίσκεψη παρά το δυσμενές κλίμα μεταξύ των δύο χωρών.

Οι πληροφορίες θέλουν το ταξίδι του πρωθυπουργού να έχει ήδη προγραμματισθεί, όπως και συνάντηση με τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό περιβάλλον καλά πληροφορημένες πηγές τόνιζαν ότι με βάση τα τωρινά δεδομένα εξακολουθεί να σχεδιάζεται η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κωνσταντινούπολη και μάλιστα για πρώτη φορά την τοποθετούν κοντά στην παρουσία του στη Μόσχα που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου.

Όπως τονίζεται το τετ α τετ με τον Τούρκο πρόεδρο θα πραγματοποιηθεί μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο των εξελίξεων σε σχέση:

– Με τα ενεργειακά

– Την ελληνική ανακοίνωση για την τμηματική επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης

– Τις έρευνες της Exxon Mobil στο οικόπεδο 10

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– Τις τουρκικές απειλές στο σημείο που ενώνεται η υφαλοκρηπίδα Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.