ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Η Άγκυρα καταγγέλλει την Αθήνα για την άδεια που δόθηκε στον Κουφοντίνα! – «Δεν σέβονται τις οικογένειες των θυμάτων»!

Η Άγκυρα καταγγέλλει την Αθήνα για την άδεια που δόθηκε στον Κουφοντίνα! – «Δεν σέβονται τις οικογένειες των θυμάτων»!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών για την νέα άδεια στον δολοφόνο της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα καταγγέλει την Αθήνα ότι δεν σέβεται τις οικογένειες των θυμάτων και παραδίνει μαθήματα… Δικαιοσύνης.

«Καταδικάζουμε το ότι οι ελληνικές αρχές για μία ακόμα φορά έδωσαν άδεια στο Δημήτρη Κουφοντίνα, ένα καταδικασμένο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν .

Επαναλαμβάνουμε ότι η απελευθέρωση ενός καταδικασθέντος τρομοκράτη που αφαίρεσε τη ζωή Τούρκων διπλωματών δεν σέβεται τη μνήμη τους και τις οικογένειές τους. Αυτό αποτελεί επίσης μια μη αποδεκτή πράξη ασυμβίβαστη με την ιδέα της δικαιοσύνης και τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας», αναφέρει το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

Με την χορήγηση ολιγοήμερης άδειας από τη φυλακή στον Δ. Κουφοντίνα ασχολούνται σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέροντας την μάλιστα ως σκάνδαλο.

«Σκανδαλώδης απόφαση στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ του CNN Turk, που αναφέρει: «ο Δημήτρης Κουφοντίνας, της τρομοκρατικής οργάνωσης 17ης Νοέμβρη, ο οποίος σκότωσε μεγάλο αριθμό ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων και Τούρκων διπλωματών παίρνει για άλλη μια φορά τετραήμερη άδεια από την φυλακή όπου κρατείται στην Ελλάδα ».

Σημειώνεται ότι ο Δ. Κουφοντίνας ζήτησε και πήρε άδεια από τις αγροτικές φυλακές του Βόλου, όπου κρατείται, και έτσι θα βρίσκεται εκτός φυλακών από σήμερα και για 6 ημέρες (4 ημέρες άδεια συν δύο ημέρες για τα οδοιπορικά του), και συνεπώς θα αλλάξει χρονιά στο σπίτι του με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τον νόμο, κάθε δύο μήνες, οι κρατούμενοι δικαιούνται να ζητήσουν νέα άδεια, εφόσον έχουν τηρήσει πιστά τα όσα έχει ορίσει το συμβούλιο της φυλακής για την χορήγηση της άδειας τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες εβδομάδες, το συμβούλιο Εφετών Πειραιά είπε «όχι» στον Σάββα Ξηρό, ο οποίος υπέβαλλε αίτημα αποφυλάκισης για λόγους υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.