ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Δίπλα από την Λέσβο ανοίγει «πυρ» το τουρκικό Ναυτικό! – Προγραμματίζει μεγάλη αεροναυτική άσκηση

Δίπλα από την Λέσβο ανοίγει «πυρ» το τουρκικό Ναυτικό! – Προγραμματίζει μεγάλη αεροναυτική άσκηση

Χωρίς όρια στην επιθετικότητα κινείται πλέον η Τουρκία στο Αιγαίο, και αυτή τη φορά δεσμεύει μια μεγάλη θαλάσσια έκταση στο κεντρικό Αρχιπέλαγος, δυτικά της Λέσβου για την πραγματοποίηση αεροναυτικής άσκησης με πραγματικά πυρά!

Έτσι, η τουρκική υδρογραφική υπηρεσία εξέδωσε μια προκλητικότατη NAVTEX, με την οποία «κλειδώνει» θαλάσσια περιοχή εντός του Αιγαίου για στρατιωτική άσκηση του Ναυτικού.

Συγκεκριμένα ο ο υδρογραφικός σταθμός της Σμύρνης προανήγγειλε άσκηση με πυρά ανάμεσα στα νησιά του Αγίου Ευστρατίου, της Λέσβου και της Σκύρου!

Η Τουρκική NAVTEX

TURNHOS N/W : 0212/20

AEGEAN SEA

1. GUNNERY EXERCISE, ON 06 FEB 20 FROM 1001Z TO 1100Z IN AREA BOUNDED BY;

38 56.00 N – 025 25.00 E

39 04.00 N – 025 42.00 E

39 15.00 N – 025 38.00 E

39 23.00 N – 025 15.00 E

39 09.00 N – 025 08.00 E

CAUTION ADVISED.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως στις 6 Φεβρουαρίου, την ώρα που οι Τούρκοι θα «ανοίξουν πυρ» στην περιοχή ανάμεσα στον Άγιο Ευστράτιο, τη Λέσβο και τη Σκύρο θα βρίσκεται σε εξέλιξη η τριμερής άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος 2020» με τη συμμετοχή 1000 πεζοναυτών από Ελλάδα, Γαλλία και ΗΠΑ καθώς και αεροναυτικές δυνάμεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.