ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Θερμό επεισόδιο στον Έβρο: Σφοδρά προειδοποιητικά πυρά αντάλλαξαν Έλληνες και Τούρκοι κομάντο (βίντεο)

Θερμό επεισόδιο στον Έβρο: Σφοδρά προειδοποιητικά πυρά αντάλλαξαν Έλληνες και Τούρκοι κομάντο (βίντεο)

Θερμό επεισόδιο με ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ Ελλήνων στρατιωτών και Τούρκων κομάντο της Στρατοχωροφυλακης είχαμε τη νύχτα στον Έβρο.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Τούρκοι προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν νέες προωθήσεις παράνομων μεταναστών στο ελληνικό έδαφος. Μάλιστα οι εισβολείς έχουν δέσει με σκοινί και προσπαθούν να ρίξουν τον ελληνικό φράχτη.

Οι ελληνικές δυνάμεις του Στρατού και της Αστυνομίας ήταν για άλλη μία φορά εκεί και απέκρουσαν τους εισβολείς ανταλλάσσοντας με τους Τούρκους προειδοποιητικές βολές και μη θανατηφόρες σφαίρες.

Όμως τότε οι καταδρομείς της μονάδας JOH της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής, που έφτασαν χθες στα σύνορα, έριξαν κι εκείνες προειδοποιητικούς πυροβολισμούς προς την ελληνική πλευρά δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως η Τουρκία συνεχίζει να κλιμακώνει επικίνδυνα την κατάσταση στα σύνορα. Μάλιστα οι παράνομοι μετανάστες ακούγονται στο βίντεο να φωνάζουν «Allahu Akbar» κάθε φορά που ακούγονται οι πυροβολισμοί των Τούρκων.

Ουσιαστικά οι Τούρκοι με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν (ανεπιτυχώς) να εκφοβίσουν τους Έλληνες στρατιώτες και αστυνομικούς οι οποίοι όμως απαντούν και δεν υποχωρούν ούτε σπιθαμή, υπερασπιζόμενοι τα πάτρια εδάφη.

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι αποφασισμένες να αντιδράσουν σε κάθε πρόκληση και απειλή των Τούρκων, καθώς και να προστατέψουν την χώρα από την εισβολή δεκάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών.

https://twitter.com/BabakTaghvaee/status/1236083121696759809?s=20

https://twitter.com/BabakTaghvaee/status/1236102381064130560?s=20

https://twitter.com/BabakTaghvaee/status/1236106098446393345?s=20

Το σκηνικό έντασης είχε αρχίσει να στήνεται από τις 22:00 το βράδυ όταν και είχαμε συντονισμένη απόπειρα εισβολής παράνομων μεταναστών, στο βίντεο ακούγονται σειρήνες αλλά και ριπές από πυροβόλα όπλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.