ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τουρκικά μαχητικά στα 1000 μέτρα πάνω από Λειψούς και ημέρα… Σάββατο

Τουρκικά μαχητικά στα 1000 μέτρα πάνω από Λειψούς και ημέρα… Σάββατο

Γενική κλιμάκωση σε όλα τα μέτωπα από την Τουρκία, καθώς μετά τους χθεσινούς πυροβολισμούς στον Έβρο και την προσπάθεια εμβολισμού του ελληνικού λιμενικού σκάφους,σήμερα κλιμακώνουν και στον αέρα.

Ζεύγος τουρκικών μαχητικών F-16 πραγματοποίησε σήμερα το πρωί παραβίαση και υπέρπτηση 1000 μέτρα πάνω από τους Λειψούς.

Το περιστατικό αυτό είναι σημαντικό γιατί εκτός του ότι «ξύρισαν» το νησί πετώντας στα 1000 μέτρα, οι Τούρκοι σχεδόν ποτέ δεν πραγματοποιούν υπερπτήσεις και παραβιάσεις το Σάββατο καθώς υπάρχει ένα άτυπο moratorium με την ελληνική πλευρά.

Στο νησί όπως μετέδωσε το Mega, κατευθυνόταν το ελικόπτερο που μετέφερε τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή. Και πιθανότατα αυτή να ήταν μια προσπάθεια από την τουρκική πλευρά να παρενοχλήσει το ελικόπτερο, χωρίς όμως να το καταφέρει.

Ενώ στις 13:43 ένα ακόμα ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 πέταξε πάνω από το νησί της Ρω, στα 18.000 πόδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020, ΣΤΙΣ 10:09, ΖΕΥΓΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ F-16 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΥΠΕΡΠΤΗΣΗ ΑΝΩΘΕΝ Ν. ΛΕΙΨΟΙ ΣΤΑ 3.100 ΠΟΔΙΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.