ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

State Department: «Υπάρχουν προκλήσεις από τουρκικά μαχητικά – Να αποκλιμακώσει η Τουρκία πριν σημειωθεί κρίση»

State Department: «Υπάρχουν προκλήσεις από τουρκικά μαχητικά – Να αποκλιμακώσει η Τουρκία πριν σημειωθεί  κρίση»

Σύσταση στην Τουρκία να κάνει πίσω τόσο στον Έβρο όσο και στο Αιγαίο και να εργαστεί για την αποκλιμάκωση της έντασης στις σχέσεις της με την Ελλάδα έκανε πριν από λίγο ο βοηθός υπουργός Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Μάθιου Πάλμερ.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στην Ουάσινγκτον, Λένα Αργύρη, ο κ. Πάλμερ μιλώντας κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης στη δεξαμενή σκέψης German Marshall Fund δήλωσε:

«Οι ΗΠΑ έχουν εμπλακεί ενεργά στην προσπάθεια αποκλιμάκωσης της έντασης. Όταν βρέθηκα στην Αλεξανδρούπολη μίλησα για την πίεση που υπάρχει στα ελληνικά σύνορα, δηλαδή στα σύνορα Τουρκίας – ΕΕ. Κάλεσα την Τουρκία να εργαστεί στην κατεύθυνση της αποκλιμάκωσης των εντάσεων Έκτοτε, έχουμε δει την ένταση στα σύνορα να αποκλιμακώνεται».

Είπε ακόμα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπάρχουν προκλήσεις από τουρκικά μαχητικά τις οποίες έχει επισημάνει η ελληνική κυβέρνηση. Εργαζόμαστε με τους συμμάχους μας έτσι ώστε να προωθήσουμε τον διάλογο και την υπεύθυνη διαχείριση σε σημεία που υπάρχουν διαφωνίες. Να εργαστούμε έτσι ώστε να αποκλιμακωθούν τα σημεία τριβής έτσι πριν εξελιχθούν σε κρίσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.