ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πηγές από το Δ’ΣΣ διαψεύδουν την συγκέντρωση παράνομων μεταναστών ανατολικά του Έβρου – Τι υπάρχει

Πηγές από το Δ’ΣΣ διαψεύδουν την συγκέντρωση παράνομων μεταναστών ανατολικά του Έβρου – Τι υπάρχει

Στρατιωτικές πηγές του Δ’ΣΣ διέψευδαν στο pronews.gr ότι υπάρχει κινητικότητα παράνομων μεταναστών στην Ανατολική Θράκη, όπως αρχικά μετέδωσαν ιστοσελίδες της περιοχής.

Πριν 1,5 ώρα εκδόθηκε και ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σ.Πέτσα, αλλά επειδή η κυβέρνηση έχει «συλληφθεί» επανειλημμένα τελευταία να παραποιεί ή να αλλοιώνει τα γεγονότα, με πλέον χαρακτηριστική την περίπτωση του «γκριζαρίσματος» του κτήματος Μιχαηλίδη της περιοχής «Μελισσοκόμος» στις Φέρες, οι στρατιωτικές πηγές της περιοχής που έχουν άμεση εικόνα της κατάστασης, είναι σαφώς πιο έγκυρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δύο ανεξάρτητες μεταξύ τους πηγές ανέφεραν λοιπόν ότι: «Δεν υπάρχει καμία κινητικότητα, ούτε καμία συγκέντρωση μεταναστών ή προσφύγων στην ανατολική πλευρά. Τα στοιχεία που μας έρχονται από τα μέσα παρατήρησής μας από χθες το απόγευμα, δεν δείχνουν κάτι το ανησυχητικό μέχρι και 50 χλμ. βάθος από το ποτάμι. Αντίθετα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα τουρκικών drone από σήμερα το πρωί τα οποία παρακολουθούν μια δική μας άσκηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.