ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Το κυνήγι του Κόκκινου Οκτώβρη»: Η Άγκυρα αναζητούσε τουρκικό υποβρύχιο στο Αιγαίο επί 48 ώρες – Είχε χάσει την επαφή

«Το κυνήγι του Κόκκινου Οκτώβρη»: Η Άγκυρα αναζητούσε τουρκικό υποβρύχιο στο Αιγαίο επί 48 ώρες – Είχε χάσει την επαφή

Οι Τούρκοι φαίνεται πως αναζητούσαν υποβρύχιο τους επί ένα 48ωρο στο κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο με ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα του τουρκικού Ναυτικού και αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου CN-235.

Επίσημα η Άγκυρα απέδωσε την δραστηριότητα στην προσπάθεια εντοπισμού των ελληνικών υποβρυχίων Type-214 όμως σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές αναζητούσαν το δικό τους υποβρύχιο με το οποίο είχαν χάσει επαφή.

Η ανησυχία των Τούρκων προκύπτει και από το γεγονός ότι την Πέμπτη κυκλοφόρησε σε νατοϊκούς κύκλους η πληροφορία ότι οι Τούρκοι ζήτησαν επαφή με νορβηγική εταιρεία που ασχολείται με διασώσεις υποβρυχίων. Η παρατεταμένη απώλεια επαφής είχε προκαλέσει αναστάτωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επαφή με το υποβρύχιο πιθανόν να αποκαταστάθηκε την Παρασκευή, λένε πληροφορίες που δεν έχουν όμως επιβεβαιωθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.