ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι Τούρκοι στοχοποιούν το Καστελόριζο: Νέα δημοσίευση φωτογραφιών με Έλληνες στρατιώτες στη Μεγίστη

Οι Τούρκοι στοχοποιούν το Καστελόριζο: Νέα δημοσίευση φωτογραφιών με Έλληνες στρατιώτες στη Μεγίστη

Συνεχίζεται η τουρκική προπαγάνδα και ένα ακόμα μέσο δημοσιεύει υλικό με Έλληνες στρατιώτες στη νήσο Μεγίστη.

Αυτή τη φορά την σκυτάλη την πήρε το «yeniakit.com.tr» το οποίο δημοσιεύει φωτογραφίες με Έλληνες στρατιώτες, οι οποίοι – όπως υποστηρίζει το μέσο – βρίσκονται στη νήσο Μεγίστη.

«Σύμφωνα με το 14ο άρθρο της Συνθήκης των Παρισίων, Έλληνες πήραν από την Ιταλία στα νησιά Meis και Kızılhisar (στα ελληνικά η Μεγίστη), τα οποία μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα με “μη στρατιωτικό καθεστώς”. Ο Έλληνες μετέφεραν τους στρατιώτες τους στο νησί, εκτός από δυνάμεις επιβολής του νόμου. Επιπλέον, πραγματοποίησαν ασκήσεις Medusa στο νησί. Παρά τις διεθνείς συμφωνίες και τους νομικούς κανόνες, εμφανίζονται Έλληνες στρατιώτες στα νησιά».

Το τουρκικό μέσο συνεχίζει: «Η Ελλάδα αρνήθηκε οι φωτογραφίες των Ελλήνων στρατιωτών ήταν από την Μεγίστη, μετά την αποκάλυψη της ήττας της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο. Εμπειρογνώμονες, ανέλυσαν τις φωτογραφίες στις νεοαφιχθέντες εικόνες, εξέτασαν τις λεπτομέρειες των φωτογραφιών και αποκάλυψαν το γεγονός ότι οι στρατιώτες ήταν στη νήσο Μεγίστη».

Επισυνάπτει μάλιστα και φωτογραφία, μέσα από την οποία υποστηρίζει ότι σε αυτό το μέρος πάρθηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία.

Στη συνέχεια το μέσο ανεβάζει μια ακόμη φωτογραφία, η οποία επίσης υποστηρίζει πως βρίσκεται στη νήσο Μεγίστη.

Στη συνέχεια δημοσιεύονται φωτογραφίες από την άσκηση:

Μάλιστα τους πείραξε και ένα πλοίο του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού που πλησίασε το λιμάνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.