ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τουρκική Μιλιέτ: «Σκάνδαλο η φωτογραφία Πάιατ στο πιλοτήριο F-16 – Προκαλούν οι Έλληνες με τον Ηνίοχο»

Τουρκική Μιλιέτ: «Σκάνδαλο η φωτογραφία Πάιατ στο πιλοτήριο F-16 – Προκαλούν οι Έλληνες με τον Ηνίοχο»

Η τουρκική εφημερίδα Μιλιέτ, χαρακτηρίζει «σκάνδαλο» την φωτογράφιση του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, στο πιλοτήριο μαχητικού F-16 το οποίο συμμετέχει στην άσκηση «Ηνίοχος 21».

Το δημοσίευμα αναφέρεται στην διακρατική άσκηση που βρίσκεται σε εξέλιξη στη χώρα μας, και στην οποία συμμετέχουν Ελλάδα, Γαλλία , ΗΠΑ, Ισραήλ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Καναδάς, Ισπανία και Κύπρος, την οποία χαρακτηρίζει «προκλητική», κατηγορώντας την ελληνική πλευρά ότι παρουσιάζει την Τουρκία ως στόχο στα σενάρια της άσκησης.

Παράλληλα η εφημερίδα, με τίτλο : «Σκανδαλώδη πόζα στο πιλοτήριο», επιτίθεται στον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα Τζέφρι Πάϊατ, λόγω της φωτογραφίας που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, εικονίζοντάς τον μέσα σε πιλοτήριο μαχητικού αεροσκάφους F-16 στο πλαίσιο της Ημέρας Διακεκριμένων Επισκεπτών της άσκησης «Ηνίοχος 21».

«Στη διάρκεια της ημέρας, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την αεροπορική βάση της Ανδραβίδας, με τον Πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάϊατ δίπλα του. Φορώντας ένα τζάκετ της Πολεμικής Αεροπορίας, ο Μητσοτάκης μίλησε μπροστά από τα γαλλικά Ραφάλ, ενώ ο πρέσβης των ΗΠΑ ανήρτησε φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα» αναφέρει συγκεκριμένα η Μιλιέτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.